Wij beheren
ruim documenten

Die veilig digitaal toegankelijk zijn

View zorgt voor een veilige archiefopslag van al uw dossiers. Zo bespaart u tijd, geld en ruimte.
Vul het contactformulier in en wij rekenen vandaag nog uit welke besparing u kunt realiseren.

Veilige en betrouwbare archiefopslag

Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd, ISO 27001. Hiermee bieden wij u de zekerheid dat de archiefopslag veilig en betrouwbaar gebeurt. Zowel het archiefdepot als de digitale infrastructuur van View is beveiligd met diverse systemen en wordt 24 uur per dag bewaakt.

Archiefopslag uitbesteden

Een archief dat up-to-date, toegankelijk en uniform is, is de wens van iedere organisatie. Toch zien we dat organisaties steeds minder tijd en ruimte beschikbaar hebben voor het archiveren van hun dossiers. Het extern opslaan of outsourcen van een archief is een goede oplossing voor alle bedrijven die zich willen richten op hun core business. Het archiveren kunt u aan een specialist uitbesteden.

Palletopslag

Tijdelijk een aantal pallets met (oude) archieven/dossiers laten opslaan? Zijn dit de laatste archieven die niet gedigitaliseerd zijn en over een paar jaar vernietigd moeten worden? Dan is palletopslag een prima en goedkope oplossing voor uw laatste dossiers en archieven. 

Ook hierbij kan er gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van ons beveiligde depot en alle bijkomende service. Vul het contactformulier in en wij rekenen vandaag nog uit welke besparing u kunt realiseren.

Achtergrond View

Wilt u met ons kennismaken? Kijk op de pagina achtergrond View over de achtergrond van ons bedrijf en de mensen achter View, dat al bijna 25 jaar een degelijk bedrijf is, gespecialiseerd in alles rondom het archief. Bezoek onze pagina 'Referenties en Branches' om ons brede scala aan klanten te bekijken.

Uitgebreide service

Wilt u meer dan alleen archiefopslag? Bijvoorbeeld een online database waarin uw archief is geregistreerd, jaarlijkse opschoning van het archief of scanning on demand? Dan adviseren wij om eens te kijken op de pagina iView archiefbeheer.

Neem contact op met onze specialisten en wij maken graag een afspraak om een goede oplossing te vinden voor uw archiefprobleem.

Vragen? Stuur een appje!